FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional 80 Collection home page Display Statistics

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 80
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013Retention of fat in fried potatoes with different cutsPádua, Inês; Freitas, Dóris; Araújo, Daniela; Luz, Ricardo; Padrão, Patrícia; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2014Involvement of unfolded protein response in cellular senescence establishmentMatos, Liliana; Gouveia, Alexandra; Almeida, H.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MSPetisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Food habits of older European: food preparation and comensalityMorais, Cecília; Afonso, Cláudia; Oliveira, Bruno; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Lumbers, M.; Raats, M.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Assessment of the sensory quality of meat/Fish dishes in a food service at a Portuguese University.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, R.; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2019Characterization of food offer at a university cafeteriaLima, J.P.; Mendes, R.; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Collaborative learning experiences within the nutrition policy discipline in the nutritional sciences undergraduate students of Porto UniversityGregório, Maria João; Ribeiro, Sandra; Graça, PedroArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Children's satisfaction with school lunch in public primary schoolsMartins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, Luís; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Food Science and Technology - opportunities for health and sustainable foodTorres, DuarteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2018A promoção da saúde implica novas políticas de base territorial - estudo de caso sobre a prevalência da Diabetes Mellitus tipo 2 no concelho de Vila Nova de GaiaSousa, Carlos Miguel Rodrigues Monteiro de; Monteiro, AnaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009How to securely break into RBAC: the BTG-RBAC modelFerreira, Ana; Chadwick, David; Zao, Gansen; Farinha, Pedro; Correia, Ricardo; Chilro, Rui; Antunes, LuísArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2021Innovative Equipment to Monitor and Control Salt Usage When Cooking: Acceptance of This New Technology to Healthy Eating PromotionGonçalves, C.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Esteves, S; Oliveira, L; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2018Food safety practices among older adults with a home-delivered meal programCruz, A.; Pinto, A.P.; Oliveira, B.M.P.M.; Araújo, S.; Malheiro, C.; Afonso, CláudiaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food productsViegas, Olga; Casal, S.; Rocha, C.; Gonçalves, M.; Pinho, Olívia; Alexandre, V.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2016Akt/Smad3 signaling increases with adiposity and correlates to transforming growth factor b (TGF-b) levels in human adipose tissueRodrigues, A R; Salazar, M J; Moreira, A; Guimarães, M; Nora, M; Almeida, H; Monteiro M P; Gouveia, AlexandraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2021Failures in game-based learning experiences sometimes winFogel, A; de Sousa, D; Padrão, Patrícia; Azevedo, JArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2021The occurrence of accidents and injury in mining shift worker influenced by food intake, a short reviewAndaque, GA; Pinho, Olívia; Baptista, JS; Castelo Branco, J; Nunes, EArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Evaluation of tocopherols and tocotrienols in cooked dishes for phenilketonuric patientsPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Food choice among free-living Portuguese seniorsAfonso, Cláudia; Pinhão, Sílvia; Poínhos, Rui; Franchini, Bela; Teixeira, Vítor Hugo; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.; Veríssimo, M.; Correia F; de Almeida MDVArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010Ciências do consumo alimentar: Comparação de cursos de 2º ciclo (Mestrado) em regime online presencialMoura, Ana Pinto de; Cunha, Luís Miguel; Azeiteiro, Luís; Aires, Luisa; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 80