Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 71 (Search time: 0.135 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018A promoção da saúde implica novas políticas de base territorial - estudo de caso sobre a prevalência da Diabetes Mellitus tipo 2 no concelho de Vila Nova de GaiaSousa, Carlos Miguel Rodrigues Monteiro de; Monteiro, AnaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food productsViegas, Olga; Casal, S.; Rocha, C.; Gonçalves, M.; Pinho, Olívia; Alexandre, V.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Sodium Content in Vegetable Soups Prepared Outside the Home: Identifying the ProblemCarla Goncalves; Gabriela Silva; Olivia Pinho; Sandra Camelo; Luis Amaro; Vitor Teixeira; Patricia Padrao; Pedro MoreiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2016Akt/Smad3 signaling increases with adiposity and correlates to transforming growth factor b (TGF-b) levels in human adipose tissueRodrigues, A R; Salazar, M J; Moreira, A; Guimarães, M; Nora, M; Almeida, H; Monteiro M P; Gouveia, AlexandraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Retention of fat in fried potatoes with different cutsPádua, Inês; Freitas, Dóris; Araújo, Daniela; Luz, Ricardo; Padrão, Patrícia; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Compliance of school lunch portions with recommendationsLima, João; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Quality cues for vegetablesMacedo, Susana; Graça, Pedro; Delgadillo, IvonneArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MSPetisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEATViegas, Olga; Pimentel, Iria; Pancrazio, Gaston; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional