FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional : [69] Collection home page Display Statistics

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 69
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009A Dynamical Model for the fermentativeproduction of fructooligosaccharidesO. Rocha; C. Nobre; A. Dominguez; D. Torres; N. Faria; L. Rodrigues; J.A. Teixeira; E.C. Ferreira; I. RochaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Quantification of trace elements (iron and zinc) in meals for patients with PhenylketonuriaPimentel, Filipa; Alves, Rita C.; Oliva-Teles, M.T.; Torres, Duarte; Almeida, Manuela F.; Delerue-Matos, C.; Oliveira, Maria Beatriz Prior PintoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Macronutrient composition of cooked dishes for patients with PhenylketonuriaPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008β-Galactosidase from Aspergillus oryzae immobilized onto different magnetic supports: a comparative experimental and modelling study of the galactooligosaccharides production.Neri, David; Balcão, Victor; Costa, Rafael; Ferreira, Eugénio; Torres, Duarte; Rodrigues, Lígia; Carvalho Jr., Luiz; Teixeira, JoséArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Food Science and Technology - opportunities for health and sustainable foodTorres, DuarteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Evaluation of tocopherols and tocotrienols in cooked dishes for phenilketonuric patientsPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2018A promoção da saúde implica novas políticas de base territorial - estudo de caso sobre a prevalência da Diabetes Mellitus tipo 2 no concelho de Vila Nova de GaiaSousa, Carlos Miguel Rodrigues Monteiro de; Monteiro, AnaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2018A importância das políticas de base territorial para evitar os cenários de risco de má nutrição em maiores de 64 anos em Vila Nova de Gaia - estudo de caso nas três freguesias de Valadares, Vilar do Paraíso e MadalenaMonteiro, Ana; Fonseca, Luís Carlos Santos da; Sousa, Carlos Miguel Rodrigues Monteiro de; Poínhos, Rui; Sorokina, Anzhela; Afonso, Cláudia; Oliveira, Bruno M P M; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2017Impact of a web-based intervention to improve nutritional literacy in families of pre-school children: The Nutriscience programNuno Moutinho; José Azevedo; Padrão, Patrícia; Gregório, Maria João; Barros, Renata; Carla AlmeidaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2014Involvement of unfolded protein response in cellular senescence establishmentMatos, Liliana; Gouveia, Alexandra; Almeida, H.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2016Akt/Smad3 signaling increases with adiposity and correlates to transforming growth factor b (TGF-b) levels in human adipose tissueRodrigues, A R; Salazar, M J; Moreira, A; Guimarães, M; Nora, M; Almeida, H; Monteiro M P; Gouveia, AlexandraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2016Prostate cancer cells are able to interact with surrounding adipocytes inducing phenotypic alterations that can promote tumor expansionMoreira, A; Pereira, S S; Andrade, S; Rodrigues, A; Santos, M; Morais, T; Gouveia, Alexandra; Monteiro, M PArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2016Browning of white adipocytes: melanocortins as essential playersSalazar, M J; Rodrigues, A R; Rocha-Rodrigues, S; Goncalves, I O; Almeida, H; Magalhaes, J; Gouveia, AlexandraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Determinants of health and food choice among free-living Portuguese seniorsAfonso, Cláudia; Poinhos, Rui; Pinhão, Sílvia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Correia, Flora; Almeida, Maria DanielArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015IMC, Ingestão Energética e Nutricional da População Portuguesa AdultaPinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Oliveira, Bruno; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Almeida, Maria Daniel; Correia, FloraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Knowledge and practices related to added salt in meals by food handlersGonçalves, Carla; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Santos, Maria; Abreu, Sandra; Moreira, PedroArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Sodium Content in Vegetable Soups Prepared Outside the Home: Identifying the ProblemCarla Goncalves; Gabriela Silva; Olivia Pinho; Sandra Camelo; Luis Amaro; Vitor Teixeira; Patricia Padrao; Pedro MoreiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Stages of change towards healthy eating by Portuguese senior populationAfonso, Cláudia; Poinhos, Rui; Pinhão, Sílvia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Correia, Flora; Almeida, Maria DanielArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Food choice among free-living Portuguese seniorsAfonso, Cláudia; Pinhão, Sílvia; Poínhos, Rui; Franchini, Bela; Teixeira, Vítor Hugo; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.; Veríssimo, M.; Correia F; de Almeida MDVArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Some Observations on Food Consumption and Culinary Practices in Maputo, MozambiqueSilva, Vânia; Santos, Sheinila; Novela, Célia; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Lunet, Nuno; Damasceno, AlbertinoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 69