FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional : [66] Collection home page Display Statistics

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 66
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012Sodium Content in Vegetable Soups Prepared Outside the Home: Identifying the ProblemCarla Goncalves; Gabriela Silva; Olivia Pinho; Sandra Camelo; Luis Amaro; Vitor Teixeira; Patricia Padrao; Pedro MoreiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Assessment of the sensory quality of meat/Fish dishes in a food service at a Portuguese University.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, R.; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Evaluation of knowledge and behaviours about nutrition, hygiene and food safety of non-teaching staff at nursery schoolsRocha, C.; Almeida, A.; Cunha, LuísArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Gender differences in sensorial perception of animal foods.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, Rossana; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Formation of heterocyclic aromatic amines in grilled meat and fish.Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Exploratory Approach to Small Food Service Operator's Perspectives Regarding Traditional Food MarketsSampaio, J; Cunha, LM; Moura, AP; Rocha, AArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Evaluation of tocopherols and tocotrienols in cooked dishes for phenilketonuric patientsPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Program 100% - promote healthy eating at schoolsGonçalves, S.; Graça, Pedro; Lima, R.; Vaz, M.; Cid, H.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Food choice among free-living Portuguese seniorsAfonso, Cláudia; Pinhão, Sílvia; Poínhos, Rui; Franchini, Bela; Teixeira, Vítor Hugo; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.; Veríssimo, M.; Correia F; de Almeida MDVArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2016Prostate cancer cells are able to interact with surrounding adipocytes inducing phenotypic alterations that can promote tumor expansionMoreira, A; Pereira, S S; Andrade, S; Rodrigues, A; Santos, M; Morais, T; Gouveia, Alexandra; Monteiro, M PArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food productsViegas, Olga; Casal, S.; Rocha, C.; Gonçalves, M.; Pinho, Olívia; Alexandre, V.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Quantification of trace elements (iron and zinc) in meals for patients with PhenylketonuriaPimentel, Filipa; Alves, Rita C.; Oliva-Teles, M.T.; Torres, Duarte; Almeida, Manuela F.; Delerue-Matos, C.; Oliveira, Maria Beatriz Prior PintoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Determinants of using university canteensMartins, Margarida; Fialho, Catarina; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009A Dynamical Model for the fermentativeproduction of fructooligosaccharidesO. Rocha; C. Nobre; A. Dominguez; D. Torres; N. Faria; L. Rodrigues; J.A. Teixeira; E.C. Ferreira; I. RochaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatographyPancrazio, Gastón; Vieira, Elsa; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2016Browning of white adipocytes: melanocortins as essential playersSalazar, M J; Rodrigues, A R; Rocha-Rodrigues, S; Goncalves, I O; Almeida, H; Magalhaes, J; Gouveia, AlexandraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Food Science and Technology - opportunities for health and sustainable foodTorres, DuarteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Macronutrient composition of cooked dishes for patients with PhenylketonuriaPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2014Involvement of unfolded protein response in cellular senescence establishmentMatos, Liliana; Gouveia, Alexandra; Almeida, H.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEATViegas, Olga; Pimentel, Iria; Pancrazio, Gaston; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 66