FFUP - Artigo em Revista Científica Nacional : [28] Collection home page Display Statistics

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 28
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008O sal e os cloretos no pãoSAA Almeida; AM Heitor; MD Barata; MGF Sales; MBPP OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2006Valor nutricional de produtos de pastelariaSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2008Conjugated linoleic acid (CLA) as an interesting nutraceuticSusana Vicente; Eulália Mendes; Maria OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2013Fatty acids derived from a food frequency questionnaire and measured in erythrocyte-membrane in relation to adiponectin and leptin concentrationsSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2006Benefícios potenciais do consumo de nozesSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2007EXTRACTION, DETECTION AND QUANTIFICATION OF HETEROCYCLIC AROMATIC AMINES IN PORTUGUESE MEAT DISHES BY HPLC/DIODE ARRAYViegas O; Melo A; Petisca C; Eça R; Pinho O; Ferreira IArtigo em Revista Científica Nacional
2006Validação de uma metodologia para quantificação de carotenoides em azeiteSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2015Estrutura bioquímica e metabolismo das diferentes gordurasSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2014Efeito da desidratação osmótica nas propriedades físico-químicas de castanha fatiadaDelgado, T.; Paim, B; Pereira, J. A.; Casal, S.; Ramalhosa, EArtigo em Revista Científica Nacional
2006Optimização de uma metodologia analítica para determinação da composição em ácido linoleico conjugado do tecido perirenal de cordeirosSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2008Banisteriopsis pubipetala as a source of natural antioxidantsSusana Vicente; Eulália Mendes; Maria OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2010In vitro glucose uptake induced by electrical stimulation in soleus muscle. Does the stimulation frequency matter?Santos JM; Ribeiro SB; Glória Queiróz; Apell HJ; Duarte JAArtigo em Revista Científica Nacional
2010Estrutura bioquímica e metabolismo das diferentes gordurasCasal, S.Artigo em Revista Científica Nacional
2008Almond (Prunus dulcis) as a good source of health beneficial fatty acidsJoão Barreira; Susana Vicente; Isabel CFR Ferreira; Maria Oliveira; José Alberto PereiraArtigo em Revista Científica Nacional
2006Presença de beta-carbolinas em caféSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2014Composição da semente e caracterização do óleo de semente de maracujá, Passiflora edulis Sims edulis, provenientes de PortugalAlves, A.; Lopes-da-Silva, M. F.; Casal, S.; Pereira, J. A.Artigo em Revista Científica Nacional
2015Clones de Salmonella não tifóide em produtos cárneos e seu impacto no HomemAntunes, Patrícia; Peixe, L.Artigo em Revista Científica Nacional
2008Roasted coffee as a potential natural source of MAO inhibitorsRita Alves; Susana Vicente; Maria OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2007DIFFICULTIES IN QUANTIFICATION OF HETEROCYCLIC AROMATIC AMINES IN FOODSMelo AI; Viegas O; Petisca C; Eça R; Pinho O; Ferreira IArtigo em Revista Científica Nacional
2006PREVALÊNCIA DE OCRATOXINA A EM ALIMENTOSE CONSEQUENTES PROBLEMAS DE SEGURANÇAALIMENTARNogueira S; Oliveira MBPPArtigo em Revista Científica Nacional
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 28