FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional : [66] Collection home page Display Statistics

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 66
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016R&D dynamics with asymmetric efficiencyFerreira, M; Almeida, J P; Bruno M P M Oliveira; Alberto A. PintoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010The association with sociodemographic factors is different for fruit and vegetables consumption: results from a STEPS survey in MozambiquePadrão, Patrícia; Laszczynska, Olga; Matos, Carla Silva; Damasceno, Albertino; Lunet, NunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Evaluation of tocopherols and tocotrienols in cooked dishes for phenilketonuric patientsPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008β-Galactosidase from Aspergillus oryzae immobilized onto different magnetic supports: a comparative experimental and modelling study of the galactooligosaccharides production.Neri, David; Balcão, Victor; Costa, Rafael; Ferreira, Eugénio; Torres, Duarte; Rodrigues, Lígia; Carvalho Jr., Luiz; Teixeira, JoséArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Retention of fat in fried potatoes with different cutsPádua, Inês; Freitas, Dóris; Araújo, Daniela; Luz, Ricardo; Padrão, Patrícia; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Exploratory Approach to Small Food Service Operator's Perspectives Regarding Traditional Food MarketsSampaio, J; Cunha, LM; Moura, AP; Rocha, AArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEATViegas, Olga; Pimentel, Iria; Pancrazio, Gaston; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013System of Planning and Evaluation of School mealsRocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Assessment of the sensory quality of meat/Fish dishes in a food service at a Portuguese University.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, R.; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2016Prostate cancer cells are able to interact with surrounding adipocytes inducing phenotypic alterations that can promote tumor expansionMoreira, A; Pereira, S S; Andrade, S; Rodrigues, A; Santos, M; Morais, T; Gouveia, Alexandra; Monteiro, M PArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Promoting gastronomy through Chef's recipes.Macedo, Susana; Morais, Cecília; Graça, Pedro; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009A Dynamical Model for the fermentativeproduction of fructooligosaccharidesO. Rocha; C. Nobre; A. Dominguez; D. Torres; N. Faria; L. Rodrigues; J.A. Teixeira; E.C. Ferreira; I. RochaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Food Science and Technology - opportunities for health and sustainable foodTorres, DuarteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Persistent Organic Pollutants (POPs) levels in human visceral and subcutaneous adipose tissue in an obese Portuguese population: biological implicationsPestana, Diogo; Sa, Carla; Fernandes, Virgínia; Faria, Gil; Teixeira, Diana; Faria, Ana; Meireles, Manuela; Cunha, Ana; Moreira, Edgar; Santos, Bruno; Martins, Sónia; Monteiro, Rosário; Domingues, Valentina; Delerue-Matos, Cristina; Calhau, ConceiçãoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Evaluation, Screening and Research Device: Nutrition, Undernutrition and ObesityAndrade, Tiago; Quintas, Manuel; Restivo, Maria; Chouzal, Maria; Silva, Carlos; Amaral, TeresaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food productsViegas, Olga; Casal, S.; Rocha, C.; Gonçalves, M.; Pinho, Olívia; Alexandre, V.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Some Observations on Food Consumption and Culinary Practices in Maputo, MozambiqueSilva, Vânia; Santos, Sheinila; Novela, Célia; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Lunet, Nuno; Damasceno, AlbertinoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007Dissemination of a new gene cluster comprising sul3 (tnp-sul3-tnp) linked to class 1 integrons with an unusual 3 ' CS region (qacH) among Salmonella isolatesAntunes, Patrícia; Machado, Jorge; Peixe, LuísaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2016Browning of white adipocytes: melanocortins as essential playersSalazar, M J; Rodrigues, A R; Rocha-Rodrigues, S; Goncalves, I O; Almeida, H; Magalhaes, J; Gouveia, AlexandraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2014Involvement of unfolded protein response in cellular senescence establishmentMatos, Liliana; Gouveia, Alexandra; Almeida, H.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 66