FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional 71 Collection home page Display Statistics

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 71
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018A importância das políticas de base territorial para evitar os cenários de risco de má nutrição em maiores de 64 anos em Vila Nova de Gaia - estudo de caso nas três freguesias de Valadares, Vilar do Paraíso e MadalenaMonteiro, Ana; Fonseca, Luís Carlos Santos da; Sousa, Carlos Miguel Rodrigues Monteiro de; Poínhos, Rui; Sorokina, Anzhela; Afonso, Cláudia; Oliveira, Bruno M P M; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Stages of change towards healthy eating by Portuguese senior populationAfonso, Cláudia; Poinhos, Rui; Pinhão, Sílvia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Durão, C; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Lima ,Reis JP; Veríssimo, MT; Correia, Flora; Almeida, Maria DanielArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Children's satisfaction with school lunch in public primary schoolsMartins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, Luís; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010Physicochemical Characterization of Kiwifruit (Actinidia deliciosa 'Hayard' from different European countriesGuimarães, Marta; Cunha, Luís Miguel; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEATViegas, Olga; Pimentel, Iria; Pancrazio, Gaston; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Development and validation of na eating selfefficacy scalePoinhos, Rui; Canelas, Hugo; Oliveira, Bruno; Correia, FloraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Macronutrient composition of cooked dishes for patients with PhenylketonuriaPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2016Urocortin-2 attenuates pulmonary arterial hypertensionAdão, R; Mendes-Ferreira, P; Maia-Rocha, C; Santos-Ribeiro, D; Pinto, C; Pimentel, L; Potus, F; Breuils-Bonnet, S; Rademaker, M; Provencher, S; Bonnet, S; Leite-Moreira, A. F; Brás-Silva CArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009A Dynamical Model for the fermentativeproduction of fructooligosaccharidesO. Rocha; C. Nobre; A. Dominguez; D. Torres; N. Faria; L. Rodrigues; J.A. Teixeira; E.C. Ferreira; I. RochaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Dietary habits and metabolic syndrome in middle-aged Europeans.Parr, Heather; Knox, Barbara Stewart; Bunting, B.; Gilpin, S.; Pinhão, Sílvia; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2011Neuregulin attenuates right ventricular hypertrophy and dysfunction in an experimental model of pulmonary hypertension.Ferreira, P. Mendes; Rocha, C. Maia; Adão, R.; Silva, M.; Mendes, M.; Lourenço, A.; Cerqueira, R.; Chaves, P. Castro; De Keulenaer, G.; Leite-Moreira, Adelino; Brás-Silva, CarmenArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Promoting gastronomy through Chef's recipes.Macedo, Susana; Morais, Cecília; Graça, Pedro; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food productsViegas, Olga; Casal, S.; Rocha, C.; Gonçalves, M.; Pinho, Olívia; Alexandre, V.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Retention of fat in fried potatoes with different cutsPádua, Inês; Freitas, Dóris; Araújo, Daniela; Luz, Ricardo; Padrão, Patrícia; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Correlatos psicopatológicos do comportamento alimentar em estudantes portugueses do Ensino SuperiorPoinhos, Rui; Oliveira, Bruno; Correia, FloraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010Ciências do consumo alimentar: Comparação de cursos de 2º ciclo (Mestrado) em regime online presencialMoura, Ana Pinto de; Cunha, Luís Miguel; Azeiteiro, Luís; Aires, Luisa; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Determinants of using university canteensMartins, Margarida; Fialho, Catarina; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Food Science and Technology - opportunities for health and sustainable foodTorres, DuarteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010The association with sociodemographic factors is different for fruit and vegetables consumption: results from a STEPS survey in MozambiquePadrão, Patrícia; Laszczynska, Olga; Matos, Carla Silva; Damasceno, Albertino; Lunet, NunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 71