Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/92049
Author(s): | Pimentel, Filipa Alves, Rita C. Oliva-Teles, M.T. Torres, Duarte Almeida, Manuela F. Delerue-Matos, C. Oliveira, Maria Beatriz Prior Pinto |
Title: | Quantification of trace elements (iron and zinc) in meals for patients with Phenylketonuria |
Issue Date: | 2012 |
Abstract: | [abstract] |
Description: | [resumo] |
Subject: | Ciência da nutrição, Ciências da Saúde, Química alimentar, Química analitica, Química Nutritional sciences, Health sciences, Food chemistry, Analytical chemestry, Chemical sciences |
Scientific areas: | Ciências exactas e naturais::Química Natural sciences::Chemical sciences |
URI: | https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/92049 |
Source: | XVIII Encontro Luso-Galego de Química |
Document Type: | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
Rights: | restrictedAccess |
Appears in Collections: | FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
47916.pdf Restricted Access | 357.69 kB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.