Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/92049
Author(s): Pimentel, Filipa
Alves, Rita C.
Oliva-Teles, M.T.
Torres, Duarte
Almeida, Manuela F.
Delerue-Matos, C.
Oliveira, Maria Beatriz Prior Pinto
Title: Quantification of trace elements (iron and zinc) in meals for patients with Phenylketonuria
Issue Date: 2012
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciência da nutrição, Ciências da Saúde, Química alimentar, Química analitica, Química
Nutritional sciences, Health sciences, Food chemistry, Analytical chemestry, Chemical sciences
Scientific areas: Ciências exactas e naturais::Química
Natural sciences::Chemical sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/92049
Source: XVIII Encontro Luso-Galego de Química
Document Type: Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47916.pdf
  Restricted Access
357.69 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.