Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/92049
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorPimentel, Filipa
dc.creatorAlves, Rita C.
dc.creatorOliva-Teles, M.T.
dc.creatorTorres, Duarte
dc.creatorAlmeida, Manuela F.
dc.creatorDelerue-Matos, C.
dc.creatorOliveira, Maria Beatriz Prior Pinto
dc.date.accessioned2019-02-01T21:06:24Z-
dc.date.available2019-02-01T21:06:24Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.othersigarra:47916
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/92049-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofXVIII Encontro Luso-Galego de Química
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiência da nutrição, Ciências da Saúde, Química alimentar, Química analitica, Química
dc.subjectNutritional sciences, Health sciences, Food chemistry, Analytical chemestry, Chemical sciences
dc.titleQuantification of trace elements (iron and zinc) in meals for patients with Phenylketonuria
dc.typeArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências exactas e naturais::Química
dc.subject.fosNatural sciences::Chemical sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47916.pdf
  Restricted Access
357.69 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.