Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/92049
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Pimentel, Filipa | |
dc.creator | Alves, Rita C. | |
dc.creator | Oliva-Teles, M.T. | |
dc.creator | Torres, Duarte | |
dc.creator | Almeida, Manuela F. | |
dc.creator | Delerue-Matos, C. | |
dc.creator | Oliveira, Maria Beatriz Prior Pinto | |
dc.date.accessioned | 2019-02-01T21:06:24Z | - |
dc.date.available | 2019-02-01T21:06:24Z | - |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.other | sigarra:47916 | |
dc.identifier.uri | https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/92049 | - |
dc.description | [resumo] | |
dc.description.abstract | [abstract] | |
dc.language.iso | eng | |
dc.relation.ispartof | XVIII Encontro Luso-Galego de Química | |
dc.rights | restrictedAccess | |
dc.subject | Ciência da nutrição, Ciências da Saúde, Química alimentar, Química analitica, Química | |
dc.subject | Nutritional sciences, Health sciences, Food chemistry, Analytical chemestry, Chemical sciences | |
dc.title | Quantification of trace elements (iron and zinc) in meals for patients with Phenylketonuria | |
dc.type | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências exactas e naturais::Química | |
dc.subject.fos | Natural sciences::Chemical sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
47916.pdf Restricted Access | 357.69 kB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.