Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/61832
Author(s): Campos, Joana
Mourão, Joana
Pires, João
Silva, Ana Cristina
Costa, Carmen
Nunes, Heloísa
Pestana, Nazaré
Peixe, Luísa
Novais, Carla
Antunes, Patrícia
Title: Microbiological quality of ready to eat salads
Issue Date: 2011
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências da saúde
Health sciences, Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde
Medical and Health sciences::Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/61832
Source: X Congresso de Nutrição e Alimentação da APN| II Congresso Ibero-americano de Nutrição [livro de resumos]
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
Rights: openAccess
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46792.pdf1.15 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons