Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/61832
Author(s): | Campos, Joana Mourão, Joana Pires, João Silva, Ana Cristina Costa, Carmen Nunes, Heloísa Pestana, Nazaré Peixe, Luísa Novais, Carla Antunes, Patrícia |
Title: | Microbiological quality of ready to eat salads |
Issue Date: | 2011 |
Abstract: | [abstract] |
Description: | [resumo] |
Subject: | Ciências da Saúde, Ciências da saúde Health sciences, Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde Medical and Health sciences::Health sciences |
URI: | https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/61832 |
Source: | X Congresso de Nutrição e Alimentação da APN| II Congresso Ibero-americano de Nutrição [livro de resumos] |
Document Type: | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
Rights: | openAccess |
License: | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
This item is licensed under a Creative Commons License