Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/118372
Author(s): Pádua, I.
Moreira, André
Moreira, Pedro
Barros, Renata
Title: Welcoming clients with food allergy: what is the preparation of the restaurants
Issue Date: 2018
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/118372
Source: Acta Portuguesa de Nutrição, N.º 13 (Resumos e Comunicações Orais, pp.38-47)
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
Rights: openAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FMUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
307623.pdf87.36 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.