Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/111484
Author(s): Pádua, Inês
Moreira, André
Padrão, Patrícia
Moreira, Pedro
Barros, Renata
Title: Development of a web-based educative intervention for schools and restaurants: food allergy community program (FAC Program)
Issue Date: 2017
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/111484
Source: Allergy. 2017;72(Suppl. 103):147-169
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FMUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
236702.pdf
  Restricted Access
50.69 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.