Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/97426
Author(s): Amaro, Luís
Almeida, Isabel
Ferreira, Isabel
Pinho, Olívia
Title: Antioxidant activity of Marinades Containing Aromatic Herbs and Spices in Wine/Beer
Issue Date: 2010
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências da saúde
Health sciences, Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde
Medical and Health sciences::Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/97426
Source: Public Health Nutrition, Vol. 13, N.9(A)
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47180.pdf
  Restricted Access
72.43 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.