Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/97145
Author(s): Martins, Margarida
Rocha, Ada
Title: Nutritional adequacy of a meal served at a Food Service University unit
Issue Date: 2010
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências da saúde
Health sciences, Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde
Medical and Health sciences::Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/97145
Source: Livro de resumos do 3º Encontro de Jovens Investigadores da Universidade do Porto (IJUP 2010)
Document Type: Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47495.pdf
  Restricted Access
26.39 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.