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DC FieldValueLanguage
dc.creatorPinho, Olívia
dc.creatorPintado, Ana
dc.creatorGomes, Ana
dc.creatorPintado, Manuela
dc.creatorMalcata, Xavier
dc.creatorFerreira, Isabel
dc.date.accessioned2019-02-06T14:43:29Z-
dc.date.available2019-02-06T14:43:29Z-
dc.date.issued2004
dc.identifier.issn0362-028X
dc.identifier.othersigarra:47152
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/95841-
dc.language.isoeng
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleInterelationships between microbiological, physico-chemical and biochemical properties of Terrincho ewe cheese and contents of biogenic amines
dc.typeArtigo em Revista Científica Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional

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