Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/94816
Author(s): Álvarez, Iria
Viegas, Olga
Carballo, E. Martínez
Pinho, Olívia
Ferreira, Isabel
Title: Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meat
Issue Date: 2013
Abstract: [Abstract]
Description: [Resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências da saúde
Health sciences, Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde
Medical and Health sciences::Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/94816
Source: Livro de resumos do XIX Encontro Galego-Portugués de Química
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47859.pdf
  Restricted Access
8.46 MBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.