Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/94816
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dc.creatorÁlvarez, Iria
dc.creatorViegas, Olga
dc.creatorCarballo, E. Martínez
dc.creatorPinho, Olívia
dc.creatorFerreira, Isabel
dc.date.accessioned2022-09-08T07:57:52Z-
dc.date.available2022-09-08T07:57:52Z-
dc.date.issued2013
dc.identifier.othersigarra:47859
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/94816-
dc.description[Resumo]
dc.description.abstract[Abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofLivro de resumos do XIX Encontro Galego-Portugués de Química
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleEffect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meat
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

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