Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/94245
Author(s): Melo, Armindo
Quelhas, Inês
Petisca, Catarina
Viegas, Olga
Pinho, Olívia
Ferreira, Isabel
Title: Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beef
Issue Date: 2009
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Outras ciências médicas
Health sciences, Other medical sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Outras ciências médicas
Medical and Health sciences::Other medical sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/94245
Source: Qualidade e sustentabilidade: uma abordagem integrada: livro de resumos do 9.º Encontro de Química dos Alimentos
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47514.pdf
  Restricted Access
61.91 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.