Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/65778
Author(s): | Gonçalves, C. Silva, G. Camelo, Sandra Amaro, Luís Teixeira, Vitor Padrão, Patricia Moreira, Pedro Pinho, Olívia |
Title: | Determination of the sodium content in vegetable soups served atpublic institutions' canteens to different age groups |
Issue Date: | 2012 |
Abstract: | [Abstract] |
Description: | [Resumo] |
Subject: | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde Health sciences, Medical and Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde Medical and Health sciences |
URI: | https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/65778 |
Source: | 5th Meeting of Young Researchers of University of Porto (IJUP 2012) / Livro de resumos do 5.º Encontro de Investigação Jovem da U.Porto |
Document Type: | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
Rights: | openAccess |
License: | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
This item is licensed under a Creative Commons License