Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/65778
Author(s): Gonçalves, C.
Silva, G.
Camelo, Sandra
Amaro, Luís
Teixeira, Vitor
Padrão, Patricia
Moreira, Pedro
Pinho, Olívia
Title: Determination of the sodium content in vegetable soups served atpublic institutions' canteens to different age groups
Issue Date: 2012
Abstract: [Abstract]
Description: [Resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/65778
Source: 5th Meeting of Young Researchers of University of Porto (IJUP 2012) / Livro de resumos do 5.º Encontro de Investigação Jovem da U.Porto
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
Rights: openAccess
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48041.pdf76.89 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons