Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10216/64293
Author(s): Carvalho, Elisabete Barros de
Title: Estudos da interacção entre proteínas e taninos : Influência da presença de polissacarídeos
Publisher: Porto : [s.n.]
Issue Date: 2007
Subject: Química
Química alimentar
Desenvolvimento de método analítico
URI: http://hdl.handle.net/10216/64293
Catalogue Link: http://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=FCB01&find_code=SYS&request=000094432
Document Type: Tese
Rights: openAccess
Appears in Collections:FCUP - Tese

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
94432_QD255-4_CARe_E_2007_TD_01_C.pdfVersão a Cores57.46 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
94432_QD255-4_CARe_E_2007_TD_01_P.pdfVersão a Preto & Branco11.43 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.