Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/64251
Author(s): | Marques, José Manuel Carneiro |
Title: | Avaliação da qualidade microbiológica de leite pasteurizado como matéria-prima e de queijo flamengo como produto final |
Publisher: | Porto : edição de autor |
Issue Date: | 1997 |
Subject: | Ciências da Nutrição Leite Queijo Microbiologia de Alimentos ALIMENTOS, BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARES QUALIDADE, HIGIENE E SEGURANÇA ALIMENTAR |
URI: | http://hdl.handle.net/10216/64251 |
Catalogue Link: | http://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=UPB01&find_code=SYS&request=000067533 |
Document Type: | Trabalho Académico |
Rights: | openAccess |
Appears in Collections: | FCNAUP - Trabalho Académico |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
67533_97-25T_TL_01_C.pdf | Versão a Cores | 7.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
67533_97-25T_TL_01_P.pdf | Versão a Preto & Branco | 1.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.