FFUP - Capítulo ou Parte de Livro 24 Collection home page Display Statistics

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 24
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2019Food-to-Humans Bacterial TransmissionAntunes, Patrícia; Novais, Carla; Peixe, L.Capítulo ou Parte de Livro
2011Antioxidant activity and total phenolic compouds of New Zeland spinach (Tetragomia tetragonioides): Changes during boiling,Isabel Ferreira; Olívia PinhoCapítulo ou Parte de Livro
2006ANÁLISE DO IBUPROFENO RACÉMICO E(S)-IBUPROFENO POR FORMAÇÃO DEDERIVADOS DIASTERIOISOMÉRICOSCidade H; Pinto MCapítulo ou Parte de Livro
2010Use of Liposomes to Evaluate the Role of Membrane Interactions on Antioxidant ActivitySalette ReisCapítulo ou Parte de Livro
2015-11-24Chapter 23: Determination of Aspartame and Sorbitol, pages 449-464. In: Flow Injection Analysis of Food Additives", CRCPress, Boca Raton Florida, USA. ISBN 9781482218190 - CAT# K22136M. Lucia L M F S Saraiva; Paula CAG PintoCapítulo ou Parte de Livro
2011Antioxidants in Natural Matrices: The Case of PhenolicsBrigida Pinho; Patrícia Valentão; F Ferreres; Jorge M.A. Oliveira; Paula AndradeCapítulo ou Parte de Livro
2008Formation of heterocyclic aromatic amines in grilled meat and fishIsabel Ferreira; Olívia PinhoCapítulo ou Parte de Livro
2010Pharmacophore-based screening as a clue for the discovery of new P-glycoprotein inhibitorsA Palmeira; F Rodrigues; E Sousa; M Pinto; MH Vasconcelos; MX FernandesCapítulo ou Parte de Livro
2014Ionic liquids: A pharmaceutical perspectiveM. Lúcia M.F.S. SaraivaCapítulo ou Parte de Livro
2008PRESYNAPTIC ADENOSINE AND P2Y RECEPTORS AND THEIR ROLE ON MODULATION OF NEUROTRANSMITTER RELEASEGlória QueirózCapítulo ou Parte de Livro
2016Bioactive Compounds of Tomatoes as Health PromotersJ. Pinela; Beatriz B P P Oliveira; i.C.F.R. FerreiraCapítulo ou Parte de Livro
2016Advances in authenticity testing for meat speciationJ. Amaral; L. Meira; Beatriz B P P Oliveira; I, MafraCapítulo ou Parte de Livro
2015Paraquat: Molecular mechanisms of neurotoxicity and its relation with autophagyBaltazar, MT; Ricardo Jorge Dinis Oliveira; Maria de Lourdes Bastos; Felix CarvalhoCapítulo ou Parte de Livro
2019Alternative dairy products made with raw milkF. Xavier Malcata; Tania TavaresCapítulo ou Parte de Livro
2017DNA damage in end-stage renal disease patients. Assessment by in vitro comet assay and by cell-free DNA quantificationBronze da Rocha, E; Alice Santos Silva; Costa, E; Coimbra, SCapítulo ou Parte de Livro
2016Game: Types and CompositionJ. Costa; I. Mafra; Beatriz B P P Oliveira; J. S. AmaralCapítulo ou Parte de Livro
2009Modulating effects of red wine and beer on heterocyclic aromatic amines carcinogenesisViegas, O; Melo, A; Petisca, C; Quelhas, I; Pinho, O; Ferreira, IMPLVOCapítulo ou Parte de Livro
2014Factors Affecting Acrylamide Levels in Coffee BeveragesSoares, CMD; Alves, RC; Oliveira, MBPPCapítulo ou Parte de Livro
2015Acrylamide in Coffee: Influence of ProcessingC. Soares; R. C. Alves; Beatriz B P P OliveiraCapítulo ou Parte de Livro
2015Isoflavones in coffeeR. C. Alves; C. M. D. Soares; Beatriz B P P OliveiraCapítulo ou Parte de Livro
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 24