Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/11253
Author(s): Alves, Maria Manuela Pinho Moreira
Title: Estrutura e comportamento reológico de gelatinas em associação com outras gomas alimentares
Issue Date: 2001
Date: 2001
Description: Dissertação apresentada para obtenção do grau de Doutor, na Faculdade de Engenharia da Universidade do Porto, sob a orientação da Professora Maria do Pilar Figueroa Gonçalves
Subject: Gelatinas
Gomas alimentares
Reologia
Termodinâmica
Universidade do Porto. Faculdade de Engenharia da Universidade do Porto
Other Identifiers: oai:digitool.fe.up.pt:5845
URI: http://hdl.handle.net/10216/11253
Related Information: FEUP
SDI
RiFEUP
Document Type: Tese
Rights: openAccess
Appears in Collections:FEUP - Tese

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Resumo.pdfResumo21.89 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Texto integral.pdfTexto integral16.96 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.