Browsing by Author Pinto, E.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2022-12-01Antimicrobial properties of cationic steroids, method and uses thereofFilipe Mergulhão; Neves, A.R; Sousa, E.; Pinto, E.; Silva, E. R.; Durães, F.; Marisa Gomes; Correia-da-Silva, M.; Costa, P.; Rita Santos; Joana SilvaPatente
2011Aplication of Chemometric Methods to assess the impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium and pesticidesPinto, E.; Melo, A.; Aguiar, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Assessment of constructed wetlands' potential for the removal of cyanobacteria and microcystins (MC-LR)Bavithra, G.; Azevedo, J.; Oliveira, F.; Morais, J.; Pinto, E.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.; Vasconcelos, V.; Campos, A.; Almeida, C.M.R.Artigo em Revista Científica Internacional
2022Captação de iodo por diferentes vegetais cozidos com sal iodadoAzevedo, R.; Nogueira, T.; Viegas, Olga; Ferreira, I.; Pinto, E.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Development and validation of a HPLC/UV methodology for nitrateand nitrite quantification in vegetablesPinto, E.; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2022Estudo Qualitativo sobre a "Proposta de Ferramenta de Avaliação Qualitativa de Ementas destinadas a Idosos"- Qual a perceção e contributos dos nutricionistas para uma proposta de atualização?Ferreira, L.; Fialho, S.; Afonso, Cláudia; Lima, J.; Pinto, E.; Baltazar, A.L.Artigo em Revista Científica Nacional
2012Exposure risks to carcinogens in food: formation of heterocyclic aromatic amines (HAs) and polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled muscle foodsPinto, E.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Influence of diet pattern on bioacessibility and absorption of heterocyclic aromatica amines and polycyclic aromatic hydrocarbonsMartins, Z.; Pinto, E.; Almeida, A.A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Lichen xanthones as models for new antifungal agentsResende, D.I.S.P.; Pereira-Terra, P.; Inácio, A.S.; Da Costa, P.M.; Pinto, E.; Sousa, E.; Pinto, M.M.M.Artigo em Revista Científica Internacional
2011Novel methods for food-safety evaluationMelo, A.; Oliveira, B.; Petisca, Catarina; Soares, C.; Mendes, E.; Pinto, E.; Ferreira, Isabel; Fernandes, J.; Faria, M.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Cunha, S.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023Nutritional Behaviour and Growth Pattern of Portuguese Infants and Toddlers (0-36 Months). The Alert of EPACI PortugalRêgo, C.; Lopes, C.; Pinto, E.; Nazareth, M.; Nascimento, M.; Graça, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foodsViegas, Olga; Pinto, E.; Novo, P.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Small and Large for Gestational Age Children Have Different Eating Behaviours at 6 Months of AgeOliveira, A.; Pinto, E.; Moreira, Pedro; Santos, A.C.; Barros, H.; Lopes, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Targeting antimicrobial drug resistance with marine natural productsBarbosa, F.; Pinto, E.; Kijjoa, A.; Pinto, M.; Sousa, E.Artigo em Revista Científica Internacional
2013THE MEDITERRANEAN DIET IN THE ALGARVE (PORTUGAL)Mateus, M.; Pinto, E.; Graça, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional