Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/96552
Author(s): Melo, A.
Oliveira, B.
Petisca, Catarina
Soares, C.
Mendes, E.
Pinto, E.
Ferreira, Isabel
Fernandes, J.
Faria, M.
Viegas, Olga
Pinho, Olívia
Cunha, S.
Title: Novel methods for food-safety evaluation
Issue Date: 2011
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências da saúde
Health sciences, Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde
Medical and Health sciences::Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/96552
Source: Book of abstracts of REQUIMTE Biennial Meeting 2011
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46721.pdf
  Restricted Access
92.97 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.