Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/9853
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.coverage.spatialPortopt_PT
dc.creatorAlves, Ana Saldanha Coutopt_PT
dc.date.accessioned2009-05-14T19:45:45Zpt_PT
dc.date.accessioned2012-06-26T17:44:35Z-
dc.date.available2009-05-14T19:45:45Zpt_PT
dc.date.available2012-06-26T17:44:35Z-
dc.date.issued2002pt_PT
dc.identifier.other4533_TMpt_PT
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10216/9853pt_PT
dc.descriptionDissertação de Mestrado em Saúde Pública, área de em especialização em Epidemiologia, apresentada à Faculdade de Medicina da Universidade do Portopt_PT
dc.format.mimetypeapplication/pdfpt_PT
dc.languageporpt_PT
dc.publisherUniversidade do Porto. Reitoriapt_PT
dc.rightsopenAccesspt_PT
dc.titleFerro alimentar e risco de enfarte agudo do miocárdiopt_PT
dc.typeDissertaçãopt_PT
Appears in Collections:FMUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4533_TM_01_C.pdfVolume 01 Cores23.62 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
4533_TM_01_P.pdfVolume 01 Preto & Branco4.74 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.