Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/97875
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorViegas, Olga
dc.creatorAmaro, Luís
dc.creatorFerreira, Isabel
dc.creatorPinho, Olívia
dc.date.accessioned2022-09-16T00:04:22Z-
dc.date.available2022-09-16T00:04:22Z-
dc.date.issued2011
dc.identifier.othersigarra:46775
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/97875-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the International Food Congress Novel Approaches in Food Industry
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleStudy of an antioxidant-rich blend marinade to minimize de formation of heterocyclic amines
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46775.pdf
  Restricted Access
241.4 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.