Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/96912
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorSampaio, Joana
dc.creatorCunha, Luís
dc.creatorAna Pinto
dc.creatorRocha, Ada
dc.date.accessioned2019-02-01T19:44:23Z-
dc.date.available2019-02-01T19:44:23Z-
dc.date.issued2010
dc.identifier.othersigarra:47647
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/96912-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartof28th International Horticultural Congress
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleExploratory Approach to Small Food Service Operator's Perspectives Regarding Fresh Produce in Traditional Food Markets
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47647.pdf
  Restricted Access
215.32 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.