Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/96552
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorMelo, A.
dc.creatorOliveira, B.
dc.creatorPetisca, Catarina
dc.creatorSoares, C.
dc.creatorMendes, E.
dc.creatorPinto, E.
dc.creatorFerreira, Isabel
dc.creatorFernandes, J.
dc.creatorFaria, M.
dc.creatorViegas, Olga
dc.creatorPinho, Olívia
dc.creatorCunha, S.
dc.date.accessioned2019-02-05T21:25:31Z-
dc.date.available2019-02-05T21:25:31Z-
dc.date.issued2011
dc.identifier.othersigarra:46721
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/96552-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofBook of abstracts of REQUIMTE Biennial Meeting 2011
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleNovel methods for food-safety evaluation
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46721.pdf
  Restricted Access
92.97 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.