Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/96172
Author(s): Oliveira, Carla
Amaro, Luís
Almeida, I.
Melo, Armindo
Ferreira, Isabel
Pinho, Olívia
Title: Effect of blueberry thermal processing onanthocyanins/anthocyanidins and antioxidant activity
Issue Date: 2010
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências da saúde
Health sciences, Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde
Medical and Health sciences::Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/96172
Source: Livro de resumos do 3º Encontro de Jovens Investigadores da Universidade do Porto (IJUP 2010)
Document Type: Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47544.pdf
  Restricted Access
233.22 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.