Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/94987
Author(s): Pimentel, Filipa
Alves, Rita C.
Torres, Duarte
Oliveira, M.B.P.
Title: Phenylalanine content of foods for patients with Phenylketonuria
Issue Date: 2012
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Química alimentar, Ciência da nutrição, Ciências da saúde
Food chemistry, Nutritional sciences, Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde
Medical and Health sciences::Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/94987
Source: 7º Encontro Nacional de Cromatografia
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46973.pdf
  Restricted Access
380.28 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.