Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/94761
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorCarvalheiro, Ricardo
dc.creatorRocha, Ada
dc.date.accessioned2022-09-09T13:10:55Z-
dc.date.available2022-09-09T13:10:55Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.othersigarra:47950
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/94761-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofFood Safety Management 2012
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleImplementation of a food safety system based in HACCP methodology at a social center
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47950.pdf
  Restricted Access
47.48 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.