Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/94728
Author(s): | Viegas, Olga Petisca, Catarina Costa, Mariana Melo, Armindo Ferreira, Isabel Pinho, Olívia |
Title: | Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar) |
Issue Date: | 2009 |
Abstract: | [abstract] |
Description: | [resumo] |
Subject: | Ciências da Saúde, Ciências da saúde Health sciences, Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde Medical and Health sciences::Health sciences |
URI: | https://hdl.handle.net/10216/94728 |
Source: | Qualidade e sustentabilidade: uma abordagem integrada: livro de resumos do 9.º Encontro de Química dos Alimentos |
Document Type: | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
Rights: | restrictedAccess |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
47470.pdf Restricted Access | 55.11 kB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.