Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/94728
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Viegas, Olga | |
dc.creator | Petisca, Catarina | |
dc.creator | Costa, Mariana | |
dc.creator | Melo, Armindo | |
dc.creator | Ferreira, Isabel | |
dc.creator | Pinho, Olívia | |
dc.date.accessioned | 2022-09-10T13:41:40Z | - |
dc.date.available | 2022-09-10T13:41:40Z | - |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier.other | sigarra:47470 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/94728 | - |
dc.description | [resumo] | |
dc.description.abstract | [abstract] | |
dc.language.iso | eng | |
dc.relation.ispartof | Qualidade e sustentabilidade: uma abordagem integrada: livro de resumos do 9.º Encontro de Química dos Alimentos | |
dc.rights | restrictedAccess | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências da saúde | |
dc.subject | Health sciences, Health sciences | |
dc.title | Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar) | |
dc.type | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences::Health sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
47470.pdf Restricted Access | 55.11 kB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.