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dc.creatorLeal, Fernanda
dc.creatorOliveira, Bruno
dc.creatorRodrigues, Sara
dc.date.accessioned2019-02-05T12:40:05Z-
dc.date.available2019-02-05T12:40:05Z-
dc.date.issued2011
dc.identifier.othersigarra:46755
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/94229-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofCulinary Arts and Sciences VII. Global, National and Local Perspectives
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleCooking skills and learning sources in a sample of Portuguese adolescentes
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

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