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DC FieldValueLanguage
dc.creatorMorais, Cecília
dc.creatorAfonso, Cláudia
dc.creatorOliveira, Bruno M. P. M.
dc.creatorde Almeida, Maria Daniel Vaz
dc.date.accessioned2019-02-02T00:35:37Z-
dc.date.available2019-02-02T00:35:37Z-
dc.date.issued2011
dc.identifier.othersigarra:46803
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/94114-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofAnnals of Nutrition and Metabolism, vol 58, Supl.3
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleAssessment of weekly food variety of consumption by two different instruments in Portuguese elderly
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

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