Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/92715
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorSilva, J.S.C.
dc.creatorGraça, Pedro
dc.creatorCosta, A.
dc.date.accessioned2019-02-03T19:21:32Z-
dc.date.available2019-02-03T19:21:32Z-
dc.date.issued2011
dc.identifier.othersigarra:46754
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/92715-
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofCulinary Arts and Sciences VII. Global, National and Local Perspectives
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleJob satisfaction in a food service chain of restaurants
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46754.pdf
  Restricted Access
300.94 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.