Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/92531
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorAlmeida, Maria Daniel Vaz de
dc.creatorAfonso, Claudia
dc.creatorMorais, Cecília
dc.creatorGrunert, Klaus
dc.creatorLumbers, Margaret
dc.creatorRaats, Monique
dc.date.accessioned2019-02-01T04:49:20Z-
dc.date.available2019-02-01T04:49:20Z-
dc.date.issued2007
dc.identifier.othersigarra:103493
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/92531-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofAnnals of Nutrition and Metabolism, Vol.51, Supl.1
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Outras ciências médicas
dc.subjectHealth sciences, Other medical sciences
dc.titleFruit and vegetable variety of consumption by European seniors
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Outras ciências médicas
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Other medical sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
103493.pdf
  Restricted Access
256.69 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.