Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/91375
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorBarros, M.
dc.creatorRocha, Ada
dc.date.accessioned2022-09-09T21:00:47Z-
dc.date.available2022-09-09T21:00:47Z-
dc.date.issued2011
dc.identifier.othersigarra:46880
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/91375-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofII ISHS International Conference on Quality Management of Fresh Cut Produce: Convenience Food for a Tasteful Life Book of Abstracts
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleFood handler' s perception of minimally processed foods
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46880.pdf
  Restricted Access
1.51 MBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.