Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/86647
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorFerreira, Isabel
dc.creatorViegas, Olga
dc.creatorGuedes, Paula
dc.creatorGokmen, Vural
dc.date.accessioned2019-02-05T17:23:36Z-
dc.date.available2019-02-05T17:23:36Z-
dc.date.issued2016
dc.identifier.othersigarra:166320
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/86647-
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofProgram & Book of Abstracts: Assuring the integrity of the food chain: Fighting food fraud
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleDetection of high temperature stress of packaged beer
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
166320.pdf
  Restricted Access
298.56 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.