Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/82620
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorLopes, A.
dc.creatorTeixeira, D.
dc.creatorConceicao Calhau
dc.creatorPestana, D.
dc.creatorPadrão, Patrícia
dc.creatorGraça, Pedro
dc.date.accessioned2022-09-15T00:43:10Z-
dc.date.available2022-09-15T00:43:10Z-
dc.date.issued2015
dc.identifier.othersigarra:116245
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/82620-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleErvas aromáticas: uma estratégia para a redução de sal na alimentação dos portugueses
dc.typePublicação Didática
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.contributor.uportoFaculdade de Medicina
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Publicação Didática
FMUP - Publicação Didática

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
116245.pdf1.55 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons