Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/78676
Author(s): Cristina Maria Dias Soares
Title: Assessment of the Dietary Intake of Acrylamide in Portugal. Development and Evolution of Strategies for Reduction of Acrylamide Formation in Thermally Processed Foods
Issue Date: 2015-04-01
Subject: Ciências da saúde
Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde
Medical and Health sciences::Health sciences
TID identifier: 101258542
URI: https://hdl.handle.net/10216/78676
Document Type: Tese
Rights: openAccess
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:FFUP - Tese

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34741.pdfEstimativas de ingestão de acrilamina em Portugal. Desenvolvimento e avaliação de estratégias para a minização da formação de acrilamida em alimentos processados termicamente5.39 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons