Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/78676
Author(s): | Cristina Maria Dias Soares |
Title: | Assessment of the Dietary Intake of Acrylamide in Portugal. Development and Evolution of Strategies for Reduction of Acrylamide Formation in Thermally Processed Foods |
Issue Date: | 2015-04-01 |
Subject: | Ciências da saúde Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde Medical and Health sciences::Health sciences |
TID identifier: | 101258542 |
URI: | https://hdl.handle.net/10216/78676 |
Document Type: | Tese |
Rights: | openAccess |
License: | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ |
Appears in Collections: | FFUP - Tese |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
34741.pdf | Estimativas de ingestão de acrilamina em Portugal. Desenvolvimento e avaliação de estratégias para a minização da formação de acrilamida em alimentos processados termicamente | 5.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License