Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/78676
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Cristina Maria Dias Soares | |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T06:01:38Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T06:01:38Z | - |
dc.date.issued | 2015-04-01 | |
dc.date.submitted | 2015-04-17 | |
dc.identifier.other | sigarra:34741 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/78676 | - |
dc.language.iso | eng | |
dc.rights | openAccess | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ | |
dc.subject | Ciências da saúde | |
dc.subject | Health sciences | |
dc.title | Assessment of the Dietary Intake of Acrylamide in Portugal. Development and Evolution of Strategies for Reduction of Acrylamide Formation in Thermally Processed Foods | |
dc.type | Tese | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Farmácia | |
dc.identifier.tid | 101258542 | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences::Health sciences | |
thesis.degree.discipline | Doutoramento em Ciências Farmacêuticas | |
thesis.degree.grantor | Faculdade de Farmácia | |
thesis.degree.grantor | Universidade do Porto | |
thesis.degree.level | 2 | |
Appears in Collections: | FFUP - Tese |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
34741.pdf | Estimativas de ingestão de acrilamina em Portugal. Desenvolvimento e avaliação de estratégias para a minização da formação de acrilamida em alimentos processados termicamente | 5.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License