Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/78676
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorCristina Maria Dias Soares
dc.date.accessioned2022-09-11T06:01:38Z-
dc.date.available2022-09-11T06:01:38Z-
dc.date.issued2015-04-01
dc.date.submitted2015-04-17
dc.identifier.othersigarra:34741
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/78676-
dc.language.isoeng
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da saúde
dc.subjectHealth sciences
dc.titleAssessment of the Dietary Intake of Acrylamide in Portugal. Development and Evolution of Strategies for Reduction of Acrylamide Formation in Thermally Processed Foods
dc.typeTese
dc.contributor.uportoFaculdade de Farmácia
dc.identifier.tid101258542
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
thesis.degree.disciplineDoutoramento em Ciências Farmacêuticas
thesis.degree.grantorFaculdade de Farmácia
thesis.degree.grantorUniversidade do Porto
thesis.degree.level2
Appears in Collections:FFUP - Tese

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34741.pdfEstimativas de ingestão de acrilamina em Portugal. Desenvolvimento e avaliação de estratégias para a minização da formação de acrilamida em alimentos processados termicamente5.39 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons