Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/77807
Author(s): Lima, J.
Carvalho, J.
Rocha, Ada
Title: Percepção do consumidor em relação ao desperdício alimentar em utilizadores do refeitório de uma escola de hotelaria
Issue Date: 2014
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/77807
Source: Alimentação Humana, Vol. 20, n.º1
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: openAccess
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
96957.pdf68.95 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons