Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10216/77437
Author(s): Ferreira, A.
Poinhos, Rui
Pereira, Bárbara
Title: Evaluation of school snacks and breakfast after the implementation of the project "Lancheirinhas Saudáveis"
Issue Date: 2014
Description: Resumo
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
URI: http://hdl.handle.net/10216/77437
Source: IJUP 2014 Book of abstracts of the 7th Meeting of Young Researchers of University of Porto / Livro de resumos do 7.º Encontro de Investigação Jovem da U.Porto
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: openAccess
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
95715.pdf144.39 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons