Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/77292
Author(s): Cavadas, A.
Neto, B.
Teixeira, A.
Rodrigues, Sara
Title: The environmental impacts from the Portuguese fish consumption patterns: assessing cod, hake, sardine, horse mackerel, chub mackerel and salmon.
Issue Date: 2014
Description: Resumo
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/77292
Source: IJUP 2014 Book of abstracts of the 7th Meeting of Young Researchers of University of Porto / Livro de resumos do 7.º Encontro de Investigação Jovem da U.Porto
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: openAccess
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
95346.pdf106.82 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons