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https://hdl.handle.net/10216/77292
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Cavadas, A. | |
dc.creator | Neto, B. | |
dc.creator | Teixeira, A. | |
dc.creator | Rodrigues, Sara | |
dc.date.accessioned | 2022-09-13T12:07:25Z | - |
dc.date.available | 2022-09-13T12:07:25Z | - |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.other | sigarra:95346 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/77292 | - |
dc.description | Resumo | |
dc.language.iso | eng | |
dc.relation.ispartof | IJUP 2014 Book of abstracts of the 7th Meeting of Young Researchers of University of Porto / Livro de resumos do 7.º Encontro de Investigação Jovem da U.Porto | |
dc.rights | openAccess | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject | Health sciences, Medical and Health sciences | |
dc.title | The environmental impacts from the Portuguese fish consumption patterns: assessing cod, hake, sardine, horse mackerel, chub mackerel and salmon. | |
dc.type | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
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