Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/72867
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorRui, Jorge
dc.creatorSantos, Alejandro
dc.date.accessioned2019-02-07T16:56:06Z-
dc.date.available2019-02-07T16:56:06Z-
dc.date.issued2013
dc.identifier.issn0873-4364
dc.identifier.othersigarra:47903
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/72867-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleAnálise do aporte de sódio sob a forma de pão, numa população idosa institucionalizada
dc.typeArtigo em Revista Científica Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Revista Científica Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47903.pdf1.66 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons