Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/72082
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.editorComissão da candidatura da Dieta Mediterrânica a Património Cultural Imaterial da Humanidade/UNESCO
dc.contributor.editorMinistério da Agricultura e do Mar
dc.contributor.otherBarros, Vítor
dc.creatorCarrageta, Manuel
dc.creatorGraça, Pedro
dc.creatorQueiroz, Jorge
dc.creatorSarmento, Miguel
dc.date.accessioned2019-02-03T22:23:58Z-
dc.date.available2019-02-03T22:23:58Z-
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn978-972-8103-74-3
dc.identifier.othersigarra:797
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/72082-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleDieta Mediterrânica - Um património civilizacional partilhado
dc.typeLivro
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Livro

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
797.pdf4.85 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons