Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/71132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorAbreu, S.
dc.creatorMoreira, Pedro
dc.creatorSantos, R.
dc.creatorMoreira, C.
dc.creatorMiranda, L. Soares
dc.creatorVale, S.
dc.date.accessioned2022-09-15T18:37:19Z-
dc.date.available2022-09-15T18:37:19Z-
dc.date.issued2013
dc.identifier.othersigarra:47113
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/71132-
dc.description[Resumo]
dc.description.abstract[Abstract]
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofAnnals of Nutrition & Metabolism, Vol. 63, Suppl. 1
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleAssociation between dietary calcium intake and blood pressure among portuguese children
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47113.pdf74.64 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons