Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/65839
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorAndré, Ana Isabel Ferreira
dc.creatorRodrigues, Sara
dc.date.accessioned2022-09-07T09:14:47Z-
dc.date.available2022-09-07T09:14:47Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.othersigarra:47870
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/65839-
dc.description[Resumo]
dc.description.abstract[Abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartof5th Meeting of Young Researchers of University of Porto (IJUP 2012) / Livro de resumos do 5.º Encontro de Investigação Jovem da U.Porto
dc.rightsrestrictedAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleSeasonality in human diet: from production to nutritional status
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47870.1.pdf63 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
47870.pdf
  Restricted Access
221.92 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons