Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/65816
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorVilela, Sofia
dc.creatorTorres, Duarte
dc.creatorGuiomar, Sofia
dc.creatorRodrigues, Teresa
dc.creatorCruz, Cristina
dc.creatorLopes, Carla
dc.date.accessioned2022-09-11T16:53:18Z-
dc.date.available2022-09-11T16:53:18Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.othersigarra:46972
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/65816-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofInternational Conference on Diet and Activity Methods (ICDAM8): book of abstracts
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiência da nutrição, Ciências da saúde
dc.subjectNutritional sciences, Health sciences
dc.titleValidation of food photographs used to estimate food portion size across pilot-paneu countries
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46972.pdf539.3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons